Skip to content
Fotboll Foto

Allt från tropisk värme till skyfall

Som match sett var det en spännande och svängig tillställning mellan FBK och Hammarö i P15 div 2. Vädermässigt startade vi med tropisk hetta och avslutade med ett rejält skyfall. Själva fotbollsmatchen slutade oavgjort, 4-4.

Det var en match som svängde, minst sagt. FBK tog ledningen redan efter fyra minuter, men den var kvitterad fem minuter senare. Gästerna satte också sitt andra respektive tredje mål innan domaren blåste för halvtid.

Den andra halvleken var bara en minut gammal då FBK reducerade och här kände hemmalaget att en kvittering var inom räckhåll. Den kom också, men inte förrän i matchminut 66 och här var det vind i seglen för hemmalaget. Med två minuter kvar av ordinarie tid sattes också 4-3 och vändningen var ett faktum.

Men ack den lycka som håller i sig. På tilläggstid lyckades Hammarö kvittera i det tumult som var framför hemmamålet. Sen kan man väl säga vad man vill om hur man firar en sen kvittering. En medveten armbåge i magen på en motståndare är knappast något som uppskattas från något håll.