Skip to content

Gästande Örebro Black Knights behövde en seger med 8 poängs marginal eller mer för att snuva Carlstad Crusaders på den sista slutspelsplatsen. I en ytterst jämn match så lyckades också gästerna få med sig de de behövde, för när det var slut så stod det 0-8 på tavlan.

Ska sägas att jag inte är jättefrekvent på Crusaders matcher. Varför vet jag inte, för jag tycker det är både roligt och spännande. Men den här söndagen fick det bli så. Laddad med kamera och en bra regnponcho så stod jag vid sidlinjen och följde dramat om slutspelsplatsen. Trots 0-0 efter halva så var det en trevlig tillställning. Regnet kom på besök den här dagen vilket gjorde det extra svårt för bollmottagarna. Mer springspel således, och det böljade fram och tillbaka mest hela matchen.

Efter att Örebro gjort sin touchdown så valde de bort den efterföljande sparken. Den ger ju bara en poäng, vilket inte var nog för att gå om Carlstad i tabellen. Istället satsade de på ett spel som gick hem och åttapoängskudden satt där. Hemmalaget försökte komma tillbaka men det ville sig inte riktigt.

Säsongen över, och så även epoken Tingvalla. Det här var förmodligen det sista i arrangemangsväg någonsin på den anrika idrottsplatsen. Men om den och dess demolering återkommer vi. Isstadion har ju redan fått en ny skepnad.

Vi avslutar söndagen med en bildkavalkad från dagens regniga tillställning!
(Vill man låna nån bild för privat bruk så är det okej.
Tagga gärna in @bearroad på instagram och bearroad.se om man lägger det på något annat ställe.)

 

About Author

Lämna ett svar