Skip to content

Dagen började ute på Ö:a med fotboll och slutade på samma ö med en sväng till den sydligaste spetsen på just nämnda ö. En extremt fin söndag med ett väder som lämnade klagomålen väl inpackade i sitt förvar. Efter att ha kollat kvällsvädret bestämde jag mig för att avsluta dagen med att ta del av en värmländsk solnedgång (är de olika på andra ställen?).

Fick med mig dottern som sällskap, och glädjer mig åt att hon också gärna går omkring med en kamera om halsen. Oavsett utrustning eller kunskap så finns det en sådan fröjd i att leta vinklar och vrår för att få till en kul bild. Att man går lite bärsärk när det gäller bilder på en solnedgång är ofrånkomligt. Så har ni en kväll ledig och vill ha den i total sinnesfrid så är Hammarö Sydspets ett givet resmål. Att bara sitta där och lyssna på naturen är balsam för själen.

Vill också passa på att tacka från det djupaste av mig själv för alla grattishälsningar idag. Att så många faktiskt tar sig tid att skicka den där lilla hälsningen värmer. Tack så jättemycket!

Så, med det sagt…här är en herrans massa bilder från kvällen!

About Author

Lämna ett svar