Skip to content

Snabba puckar fyller återigen vardagen sedan några veckor tillbaka. Puckar på is that is…
Men när en snabb puck om en helg ute på en ö i Vänern dök upp så tog vi den möjligheten direkt. Att få tillbringa ett par – alldeles för korta – dagar på Jäveröns sydspets med endast det blanka Vänerhavet som utsikt är ren och skär harmoni.

Barnen älskar att vara där och det är alltid samma besvikelse när vi får sätta oss i båten för att bli skjutsade till land igen.

Helgen har varit på alla sätt fantastisk. En lördag med sol och bad med efterföljande båttur för att fånga solnedgången. I natten satt vi alla i badtunnan och stirrade upp på den stjärnspäckade himlen. En imponerande syn som man aldrig kommer åt inne i stan med alla lampor som lyser upp. Men mitt ute i ingenting så syns den – vintergatan.

Vänern var förvånande varm att bada i. Måste ha varit några grader över 20 ändå.
Nu blir det väl troligen inget mer av den varan på ett tag utan det är aktiviteterna på det frusna vattnet som helt och hållet tar över dagarna. Men det har också sin tjusning såklart.

Och efter en sådan här helg så får man också massor av energi, genererat av sällskap, miljö och fantastiska yttre förutsättningar. Tack än en gång, Nina & Reino, för att vi får tillbringa tid med er. Det ger oss massor!

About Author

Lämna ett svar