Skip to content

ÖDIK Cup – en institution bland ungdomscuper i Värmland. 
Förra året var den första gången, i år var det den sista. Nu är det slut för vår del, men tack för ett fantastiskt arrangemang, Östra Deje IK!

Jämförelserna mellan förra och det här året kan ju göras såklart. Den mest tydliga är ändå den vädermässiga skillnaden. Förra året hällregnade det medan det i år var varmt och en sol som sken från klar himmel, åtminstone på lördagen. Den tog också sina offer. Det var en del spelare som “dukade under” av värmen och solen och tvingades se sina kamrater från sidlinjen. Detta var dock ingen ur NIF-gänget.

Det har varit NIF-tröjor runt hela området. Burna av både killar och tjejer födda 08 och 09, tror jag också att resultaten varit ganska goda överlag. För vår del (08:orna) så hade vi två lag på plats där det över 10 matcher inkasserades 7 segrar, två oavgjorda och en förlust. En kanoninsats av alla under helgen!

För egen del vill jag också passa på att tacka för gott sällskap av alla andra föräldrar runt omkring på Tallmovallen. Många timmar att slå ihjäl, men de gick verkligen fort och varenda minut har varit njutbar på sitt eget lilla vis. Medan våra fantastiska ledare tagit hand om själva fotbollandet så har vi andra lallat omkring och pratat, druckit kaffe osv. Barnen har “hängt”, spelat, badat och…”hängt”. Jag tror att alla inblandade har haft en fin helg på sitt sätt.

Tallmovallen i sig är ju en extremt inbjudande idrottsplats.

Klämmer iväg lite bilder också som sig bör!

About Author

Lämna ett svar