Skip to content

En sån där söndag.
En sån där bra söndag.
Sista dagen innan vardagen kickar in för samtliga i huset. I morgon är det åter dags för ungarna att återse sina kompisar på skola och dagis. Tror faktiskt att de har saknat det en aning.

Jag, Charlie och farsan passade på att besöka Kalvholmen och matchen mellan Solkatterna och Lejonen. En helt fantastisk tävling för att vara på den nivån. Unga, duktiga killar med framtiden för sig. Det som känns mest med att åka ner på banan är att det blivit en generationsfråga av det. Farsan tog med mig när jag var som min grabb är nu. Nu är det min tur att göra samma sak och han är lika fast som jag var en gång på 70-talet.
Att han är så intresserad underlättar ju om man som jag tycker om att fota lite.


*****
Den där Bolt är ganska okej på nåt vis va!?
*****
Konstig känsla, men jag verkligen längtar att få gå till mitt nya jobb i morgon. Jag unnar verkligen människor att nån gång känna den känslan.
*****

About Author

Lämna ett svar