Skip to content

Ibland behöver man bara komma ut ett slag. En kraftig vind som idag gör ju att suget efter vågor kommer till en, och det finns botemedel. Ett par mil bort ligger Räggårdsviken på Hammarö. En stenig vik som inte har något lä från något håll när vinden ligger på som idag. Det gör att det blir aningen stökigt i vattnet!

Efter att ha känt mig lite vissen under dagen så lättade det på under kvällen och jag ände att jag behövde få lite luft i näsan. For ut till Hammarö och den sköna viken. Det blåste rejält där ute. Såpass att det även flyttade på mig vid tillfällen. Men som i något tidigare inlägg från samma plats – och med samma tema – det är magiskt att vara där när det blåser på som idag. Skulle kunna sitta i timtal och bara se vågorna slå mot urberget.

Att det blåste en del blev vi åter varse på hemvägen då det var stopp efter att tre träd vält över vägen. Men som en annan gång när samma sak hände, så finns det folk i närheten som gjort det där förut. Tre gubbar med varsin motorsåg löste problemet för den här gången. Det stod (i alla fall när vi lämnade) ett par suspekta träd kvar på kanten. Skulle inte förvåna mig om de är borta när jag åker förbi där nästa gång.

Nåväl, lite bilder på spektaklet blev det ju…och en speciell bild fick mig att haja till ordentligt. I vågtoppen framträder ett elakt flinande ansikte, som på en pirat från nån gammal film. Kolla själva om ni hittar den!

About Author

Lämna ett svar