Skip to content

FBK Karlstad tog andra raka segern i norrettan när Stocksund besegrades med 4-2 (2-1) hemma på ett extremt blåsigt och rent ut sagt svinkallt Örsholmen.

Skulle jag åka ner eller skulle jag stanna hemma? Regnet såg ut att avta en aning sp det fick bli att åka. Det är ju som alltid trevligt på Örsholmen, så för den skull var det ju värt det. Men dagens väderlek alltså…under all kritik!
Det kom ju såklart att påverka spelet också då blåsten för det mesta gick i planens längdriktning. Svårt att hinna med långbollar, och omöjligt att slå långbollar åt andra hållet.

Det var också gästerna som startade bäst. Så bra att man fick sig en straffspark alldeles i matchens inledning. Straffen räddades dock, och i kontringen efter satt 1-0 till hemmalaget. Matchen svängde en aning efter ledningsmålet, men det skulle komma en kvittering efter viss press från gästerna. Men innan halvleken var slut hade hemmalaget tagit ledningen igen. Den här gången med hjälp av dagens väderlek. Agon Beqiri slog en hörna som, med hjälp av en bra skruv och den starka vinden, helt enkelt blåste direkt in i mål.

I den andra var det hemmalaget som förde det mesta av spelet och kunde till slut kliva ifrån till 4-1 innan gästerna sent reducerade. Men tre starka poäng till FBK, och efter helgens resultat är det röda laget bäst i stan.

(Vill man låna nån bild för privat bruk så är det okej.
Tagga gärna in @bearroad på instagram och bearroad.se om man lägger det på något annat ställe.)

BILDEXTRA!

About Author

Lämna ett svar