Skip to content
Fotboll Foto

Bildextra: Årjängs IF-Värmlandsbro SK 2

Årjängs IF mot Värmlandsbro SK 2 i Div 7 sydvästra herrar, kan det vara något?
Ja, den här lördagen präglades av fotboll i de lägre divisionerna, och matchen på Tingevi var en fin start på dagen!

Det var väl ingen större fotbollsunderhållning, det ska man väl vara ärlig att säga. Men vad kan man möjligen begära i den sydvästra värmlandssjuan? Korven var god, kaffet var gott och jag och min groundhoppande vän Jocke fick platser på en bänk alldeles intill linjen i höjd med mitten. Vi hade så att säga full koll på händelserna!

En trevande början, men solen värmde oavsett långboll, höjdboll eller missad passning på Tingevis fina gräsmatta. Ska man ändå försöka sig på någon form av rapport så var det nog gästerna som hade det mesta i matchens början. Man tog också ledningen genom det ständiga hotet “Berglund”. En ledning man tog med sig in i pausvilan.

Sedan började hemmalaget ta över och efter att kvitteringen kom i spelminut 65 så var det i stort sett full kontroll på matchen till slutsignal. Det slutade 3-1 till slut och Årjäng hänger på Carlstad FC i tabelltoppen.

Det har var lördagens första match. Efter matchen i Årjäng bar det, efter ett besök på ett gatukök, av till Charlottenberg för dagens andra batalj. Vi “levlade” även upp då den var mellan Örnen och Kil i divison 5.

(Vill man låna nån bild för privat bruk så är det okej.
Tagga gärna in @bearroad på instagram och bearroad.se om man lägger det på något annat ställe.)

BILDEXTRA!

About Author

Lämna ett svar