Skip to content

Karlstad BK gladde dryga 500 på Tingvalla när de tog en snygg seger i hemmapremiären i norrettan.
2-0 till slut och det efter två snygga mål. Jörgen Linders 2-0 var bland det snyggare jag sett på länge. Ett hån helt enkelt!

Var spänd på hur KBK skulle spela nu när man hoppat upp ett pinnhål i seriesystemet. Ingen skillnad från förra säsongen tycktes det, utan det var full fart framåt och stabilt bakåt. Ett recept vi på läktarn bestämde skulle funka mot många lag i serien. Ser redan fram emot nästa söndag då Hammarby TFF kommer på besök. Mera bilder från matchen finns på Bildbloggen.
*****
Oddevold, ni vet laget som protesterade sig upp i ettan på KBK’s bekostnad, samlar just nu upp startfältet i söderettan. Sist, och låt oss hoppas att det så förblir.
*****
Rickard Henriksson sade i Radiosporten att knallskottet kommit från långsidan. Där satt endast hemmafans. Men med AIK på andra sidan var det som det brukar vara när ett Stockholmslag på något sätt är inblandat. Man får skulden även om verkligheten visar annat.
*****
QPR behöver 1 pinne till för att säkra avancemang till Premier League. Tänk då att bara Hammersmith & Fulham Borough har tre lag i PL. Chelsea, Fulham och QPR! Starkt jobbat måste man säga.
*****
KBK drog en riktig nitlott i Svenska Cupen då det står klart att Halmstad BK kommer till Tingvalla. Likt svenska lag i europeiska cuper när man möter östlag. Alldeles för bra men totalt ointressanta för publiken.
*****
Trodde nog att Vancouver och Sedinarna skulle knalla iväg ganska enkelt, men nu har de skitit i det blå skåpet. Tappat 3-0 i matcher till likaläge mot regerande mästarna.
Att Rangers åkte skyller jag på Marian Gaborik. Han gav bort matchen i MSG senast och istället för 2-2 blev det 3-1 till Caps och ridå – igen.
*****

About Author

Lämna ett svar