Skip to content
Reflektioner

Massor av kärlek till er alla!

Det där med att fylla 50 år är ju något som i tanken legat lång fram i tiden. Nu är man förbi “långt fram” och till och med förbi. Är det nedförsbacke resten eller hur blir det? Ja, kan jag styra bara ett uns över ödet så blir det bra även framöver! Starten har ni alla gett mig under min födelsedag.

Det började på morgonen då familjen bryskt väckte mig och bjöd på frukost och lite paketöppning. I dessa tider så jobbas det ju hemifrån i allra största mån, och när klockan slog 08:00 så var man själv i huset igen då fru drog på jobb och barnen till skolan. Kände väl att det var i tidigaste laget så det fick bli en liten slummer i soffan…var tanken. Men telefonen började pipa och plinga från alla möjliga appar. Det började ramla in gratulationer.
Tycker som så…att om något ägnat en stund att skicka en grattishälsning till mig så vill jag ju också svara, vilket jag gjorde från morgon till sen kväll. Hann iväg och handla lite till eftermiddagens fikastund med våra gamla som kom på ett avståndsbesök. Bra att man har en stor uteplats man kan vara på…

Det ringde, och kamrat Jakobsson var snäll nog att inte sjunga i luren när jag stod där inne på Coop. Hade kunnat bli stökigt. Det skulle senare visa sig att han egentligen bara rekognoserade var jag var. Väl hemma så ringde kamrat Westman i samma ärende. Med det jag skulle blir varse senare så fattar jag nu varför han var mer frånvarande än vanligt. Han pratade även bredvid mun…så att säga.

Satt senare och pratade i telefon med min vän Jocke Lander. Snackade om påsen som landade i brevlådan under tisdagen och att det var meningen att jag skulle få presenten i London till helgen. Mitt fina Arsenalgäng! Ni är en så värdefull skara människor i mitt liv så ni anar inte!

Men så knackade det på dörren. Borta som man är så tänkte jag…vad är det nu? Kopplade liksom inte, för dagen såg ju fysiskt ut som de flesta andra. Sen var det kört.
Öppnade dörren och får då både se och höra Jakobsson, Larsson, Högberg och Westman i full hals sjunga för hela Björnvägen!

En snabb fika på altanen och några överåriga barn (Larsson och Jakobsson) som spelade boll på gräset. Fick också en fantastisk fin trälåda fylld med fina delikatesser och någon flaska gott. En oerhört fin present som jag uppskattar väldigt mycket. Stort tack alla ni som var med på den. Ni är fina människor!

Sedan rullade det på i luren. Så oerhört rörd över alla människor som ägnat mig en tanke idag. En dag som denna får en att inse att man är lyckligt lottad över att ha så många i omgivningen.

Det har också knackat på dörren senare under dagen. Blombudet kom med leverans och det var buketter från en del oväntade håll får jag nog säga. Ödmjukt tacksam för era fina buketter!

Mor, far och svärföräldrar kom senare på besök och vi högg in på en smörgåstårta. Har efter det bara suttit och tittat igenom alla hälsningar och det är fantastiskt.

Så tack alla som på ett eller annat sätt hört av sig och förgyllt min födelsedag. Ni har verkligen fått mig att känna mig värdefull och för det är jag er alla evigt tacksam!

About Author

Lämna ett svar