Skip to content
Musik

The Bootleg Tape

Att städa ur gamla gömmor kan vara rent fördärvat tråkigt. Ända till man hittar något som man inte visste att man hade.
I garagets alla lådor fann jag en påse med kassettband, en samling band som till 90 procent var helt omärkta. Till detta hittade jag också en gammal Sony Walkman som jag fick ställa mitt hopp til. Ett par fräscha batterier och ett par lurar senare var jag igång och lyssnade igenom en del band.

Hittade en personlig skatt! Gamla inspelningar från vårt punkband vi hade när vi skulle sluta nian på Rudsskolan. Det mindre smickrande namnet på bandet var HTLV-III vilket förmodligen hade varit än mer olämpligt idag än vad det var då. Men vi får väl ställa vårt hopp till preskriptionstid och att vi var unga. Det är snart 30 år gamla inspelningar vi pratar om här!
När jag väl hittade bandet med den något förskönade remixen (låter som det är aningen mer folk än vad det kanske var) så fick jag självklart en idé. Måste digitalisera och dela med mig av godiset till de stora skaror av fans vi hade 🙂

Så här är den, en nära nog full halvtimme med örongodis. Det är ibland aningen ostämt, det skränar och på sina håll kan det till och med låta lite sådär. Men det är kul och jag kan inte komma ifrån att sitta och digga när bandet rullar. kan ju vara en sån enkel sak att jag spelar i bandet och är aningen “hemmablind”.
Till er andra kan jag bara presentera oss – sisådär 30 år efter inspelningen gjordes: Erik Hennessey på sång, Peter Persson på gitarr, Stig Bergqvist på trummor och jag, Stefan Eriksson, på bas.

Varsågoda!

About Author

Lämna ett svar