Skip to content

Såg nånstans att folk summerade sitt senaste årtionde – sitt decade. Tänkte väl att det vore en kul idé att kolla igenom lite bilder man har tagit under de där åren från starten av 2010 till slutet av 2019. Det skulle jag ju aldrig ha gjort…

Hur väljer man sina bästa bilder? Svaret är att det inte går. Det blir så många…men den är ju bra…den har ju sitt…där var jag på ett fint ställe och så vidare. Så det fick bli en jäkla massa bilder istället! Det som varit extra kul har ju varit att se barnens förvandling från små skitungar till äldre sådana. Det vimlar också av personer som på något sätt är av stort värde för mig och därför högst berättigat finns med både en och fler gånger.

Det är också bilder från platser jag fått förmånen att besöka – vissa privata resor, andra i jobbet. Jobb ja… När det här årtiondet tog sin början jobbade jag på Onoff ute på Wåxnäs. Men en konkurs gjorde att den sagan tog slut och livet gick vidare och tog senare en jäkla sväng då jag började jobba i Färjestad Bollklubb. Ett jobb där jag fortfarande är, trivs och får hålla på med mycket av det som är min hobby – bilder och bokstäver!

Det är bilder från barnens idrottande, från fotbollsresor med goda vänner, stadsmiljöer, djur och soluppgångar och mycket annat. Ja, det är en pyttipanna av bilder helt enkelt!
För egen del har det varit jäkligt kul att gå igenom bilder från 10 års plåtande och där få minnas mycket fint, och en del skit. Men det speglar väl livet antar jag.

Here we go!