Skip to content

Restriktionerna är många för att grabbarna ska få spela boll. Inga åskådare är tillåtna, men till bortamatch skjutsande föräldrar är okej enligt de föreskrifter som för tillfället råder. En skjutsande förälder kan ju också ha med sig en kamera. Där har jag inte läst att det finns några invändningar.

När nu vårvädret stod i sin prakt (sol igår, blåst och svalt idag) så blev jag en sån där skjutsande förälder. Och det kan jag säga, att kylan och vinden ignorerades totalt när man äntligen fick se grabbarna lira lite boll igen!

Man kan tycka vad man vill om reglerna, men är de satta så är de. Att det sedan berövar mig själv nöjet att få se min son spela fotboll är ju ledsamt i sig. Men om man ska välja så är det ju enkelt – bättre han får lira än att jag får titta.

Så nu när jag äntligen fick kolla  – dock på behörigt avstånd – så skadar det ju inte att ha lite zoom på kameran. Då kommer man ju hyggligt när ändå.

Lämnar övriga kommentarer om orsaken till detta åt sidan. Vi vet alla vad som gäller…

 

About Author

Lämna ett svar