Skip to content
Fotboll Foto

Bildextra: IF Örnen – Kils AIK

Örnvallen i Carlottenberg och match mellan IF Örnen och Kils AIK div 5 västra herrar. Fortfarande härlig värme och mycket folk på plats den här eftermiddagen då det vankades gratismatch!

Över 300 hade letat sig till Örnvallen för att se sitt Örnen kämpa för att behålla sin placering i tabellens absoluta topp. Och det började ju på allra bästa sätt när Viktor Johansson tryckte in ett mäktigt skott från kanten. Bollen borrade sig in i gaveln bakom Kilsmålvakten och ledning direkt efter fyra minuter.

Det tidiga målet satte också tonen för resten av matchen. Hemmalaget tog i och för sig ytterligare 20 minuter på sig innan tvåan kom, men efter det rann det på. Örnen hade full kontroll på den här matchen, och när man i den 29:e minuten tilldömdes en straff så var det i stort sett över. En för övrigt extremt korrekt dömd straff då Kilsspelaren som gjorde sig skyldig till straffen fick för sig att det var okej att brotta ner en motståndare i straffområdet. Kilstränaren var upprörd, men i våra ögon så var det förmodligen mer en frustration över det egna lagets oförmåga att ta tag i matchen.

I värmen på Örnvallen fortsatte hemmalaget att trumma på, och när matchen var över hade man gjort hela sju mål medan gästerna fick åka hem med blankt målprotokoll.

I och med den stora segern klättrade Örnen upp i tabelltopp då man i dagsläget har samma poäng som Säffle SK 2, men med bättre målskillnad och med en match mindre spelad.

Matchen avslutade också lördagens matchturné i västra Värmland.

(Vill man låna nån bild för privat bruk så är det okej.
Tagga gärna in @bearroad på instagram och bearroad.se om man lägger det på något annat ställe.)

BILDEXTRA!

About Author

Lämna ett svar