Skip to content

Vid den här tiden så pågår hockeyslutspelet med allt vad det innebär.
Rent jobbmässigt blir det såklart ganska mycket, men det är också den roligaste delen av säsongen.
Men idag kändes det både skönt och nödvändigt att ladda batterierna inför kommande måndag med en bortaseger som det enda alternativet. Hur laddades det då? Jo, med en snöig och kall fotbollsmatch i Karlskoga!

Grabbens andra fotbollssäsong med FBK Karlstad P08:or är på gång och träningsmatcherna är igång. Idag bjöds det på motstånd av KB Karlskoga på Kemab Arena, strax intill gamla klassiska Nobelstadion i Karlskoga. Kallt och blåsigt var det från start, men allt eftersom matchen led så ökade också snöfallet. Rent bildmässigt var det ju ganska kul att försöka fånga det som gick att fånga i snöfallet.

Matchen då? Ja, en svag inledning av de våra men där det tog sig efter hand. Det slutade 3-2 till KB när domaren fått nog och blåste av. Många som trippade stela, men snabba steg till bilarna för att sätta på diverse värmeprylar. Men kul var det att vara ute och få lite luft i näsan.

Dessutom blir man ju sugen på våren när hela den här cirkusen drar igång. Att få stå vid sidan av plan och se grabbarna spela boll är ju en del, men att också får ta del av de halvsanningar och rena lögner som resten av föräldragruppen gladeligen delar med sig av – ja det är något jag ser fram emot!

Här har vi lite bilder från en snöig eftermiddag i Karlskoga!

About Author

Lämna ett svar