Skip to content
Bandy Foto

Ingen större fläkt när Boltic vann

Boltic tog emot Västanfors, Fläkten kallat, på Tingvalla denna lördagseftermiddag. Efter en trög första halvlek så tog det fart i den andra, och Boltic kunde till slut vinna med 7-1 (1-0).

Boltic jagar vidare i toppen av serien. En vinst hemma mot Västanfors var ett måste om inte tåget skulle lämna perrongen för gott. Den första halvleken var riktigt tråkig, där hemmalaget tog en tidig ledning. Det följdes av två utvisningar för Boltic, varför man gjorde allt för att hålla bollen inom laget och vänta ut minuterna. Det fick också matchen att tappa i intensitet och halvleken blev därefter ganska tråkig.

I den andra brakade det löst på ett annat sätt. Fläkten var lika aktiv som en fläkt som får all sin energi från ett vindkraftverk en vindstilla sommardag. Det hände ingenting. Boltic trummade på och när målen började trilla in tröttnade gästerna än mer och gjorde det de kunde för att hålla i de vackra Boltictröjorna. Infon om att det säljs merch vid entrén kanske helt enkelt inte gick fram ordentligt.

Till slut stod det 7-1 på tavlan och de 781 på isstadions läktare gick hem med ett leende på läpparna. Ny match i morgon, då kommer TB Västerås på besök.