Skip to content
Foto Karlstad Party! Reflektioner

O’ Learys ger oss Jäger tillbaka!

Nedre baren såg ut nästan som förr i tiden.
En försmak till det som nu är stans största och mest påkostade sportbar. O’Learys är tillbaka i Karlstad och den här gången är man det på riktigt. Det kändes aldrig rätt i nuvarande Korianders lokaler. Ingen sportbarslokal över huvud taget. Men nu är stans hetaste hörn hett igen.

Att tidigare ha gått inne i Grands gamla festlokal och tvingats att se en massa kläder och annat skräp gjorde nästan ont i en gammal Jägerstammis. Dressmann och sist Cubus var hyresgäster i klokalen mellan Jäger och nu, O’Learys. Nu är det åter full fart med sån verksamhet man vill se där. Och jag tror att O’Learys kommer att bli en rätt så given mötesplats för de tv-sportstörstande karlstadborna. Tror även att Jägergenerationen kommer att hänga där på en After Work eller rent av bara gå dit och hinka bärs.
För det är mysigt där inne. Förutom det zonindelade ljudet – som tillsammans med möjligheten att visa nio (9!) olika sportevenemang på samma gång gör upplevelsen total – är också lokalen använd på det sätt man persnligen skulle drömt om att använt den. En läktare framför en enorm tv-vägg ger arenakänsla åt bygget. Runt läktaren finns även bord så man kan sitta och käka i direkt anslutning till den enorma väggen.

Vet faktiskt inte om det finns något som helst att klaga på. Nä, det skiter vi i. Sedan kan man ju tycka vad man vill om amerikanska matkoncept men det är vad det är. Miljön och möjligheten till ett jäkla ös vid idrottsevenemang räcker för mig. Att det sen är i en så klassisk lokal gör ju inte saken sämre.
Vackert O’Learys och lycka till!


About Author

Lämna ett svar