Skip to content

Efter att ha skjutsat dottern på ett bowlingkalas på Nöjesfabriken så tog jag på mig min preparerade ryggsäck och knallade iväg. Preparerad med en kamera och några figurer jag lånade av sonen. Halvt livsfarligt pga halka på vissa platser gick det inte fort men promenaden slutade på dryga 8 km. Under denna runda så hann jag med att arrangera några möten med mina gamla favoriter från Tintin. Resultat bland bilderna nedan.
Då temperaturen slickade nollan så blir det ju fort aningen grått på och runt gatorna, men känner väl att det finns en viss tjusning även i det gråa ibland.
Det här är ju annars den största sinnesfriden jag vet. En promenad – spelar ingen större roll var – med kameran i handen och en ljudbok i örat. Idag var det Jack Reacher som höll mig sällskap runt om Herrhagen och nere i centrum.

About Author

Lämna ett svar