Skip to content

Årets Putte i Parken är över. Ännu en gång så strömmade massorna till och jag hoppas att Niklas och gänget bakom festivalen får ihop siffrorna så att vi kan få en repris nästa sommar.
Vad vi inte ska ha någon repris på är de vidriga händelserna där tjejer ofredas av gäng med en kvinnosyn från medeltiden. Jag är dessvärre rädd att vi bara sett början på något vi kommer få dras med om inte det tas krafttag från alla möjliga håll. Är ärligt livrädd för den värld min dotter ska växa upp i.

Bortsett från det så har det varit tre sköna dagar med trevligt häng i parkens ena hörn där vi sett bra och haft det trevligt på alla sätt och vis.
Tack alla trevliga människor jag stött på under dagarna. Det är ni som gör min Putte!

Sulade även ihop några klipp jag hittade i telefonen…

About Author

Lämna ett svar