Skip to content

Personlig säsongspremiär på Tingvalla Isstadion denna lördag. Spänningsmässigt hade det kanske kunnat ha varit bättre, men målmässigt var det en fullständig succé. Boltic krossade Surte med 21-1!

Sjävla matchen var ju i sort sett stängd redan efter 29 sekunder då Marcus Eriksson satte dagens första boll i nät. När det sedan stod 4-0 redan efter en spelad kvart undrade man ju var det här skulle sluta. 10-0 stod det på tavlan när domaren blåste för halvtidsvila. Funderingarna var ju hur andra halvlek skulle bli. Skulle man backa hem och bara spela av den sista trekvarten, eller skulle man ånga på och fortsätta köra.

Det blev ju med all tydlighet det andra alternativet, och den andra halvlekens första boll i nät hamnade där efter 43 sekunders spel och det bara fortsatte. Kan inte tänka mig att det var speciellt roligt att spela matchen med tanke på det bristande motståndet. Kan även förstå att det var bra mycket jobbigare att vara Surte BK denna eftermiddag. Fullständigt utskåpade, och för Boltics del så ör det ju såklart bra att ha en bra målskillnad med sig inför slutskedet av serien. Det kan ju komma att ha ett visst värde.

Men för mig som håller på IF Boltic så var det ju en kanoneftermiddag. Att få stå vid sidlinjen på Tingvalla och se Boltic vinna är ju aldrig tråkigt. Nu är det ju dessutom alltid bra väder på bandyn, vilket inte alltid varit en garanti förr om åren!

Fullständig matchfakta och highlights hittar du på Bandygrytan.

(Vill man låna nån bild för privat bruk så är det okej.
Tagga gärna in @bearroad på instagram och bearroad.se om man lägger det på något annat ställe.)

BILDEXTRA

 

About Author

Lämna ett svar