Skip to content

Efter fredagens “skådespel” så återkom Tor under söndagen till trakten för ännu en sväng. Satte mig i bilen för att hitta ett bra ställe i ett försök till att fånga en blixt på bild. Det blev ett praktkfiasko!

När allt kom omkring så valde det dundrande vädret att passera mer till väster om Vänern, så här i Karlstad blev det inte så mycket till skådespel. Men det visste jag ju inte när jag for iväg. Tanken var att sitta på ett ställe där jag skulle vara skyddad från regnet, men ändå ha bra möjlighet att fånga vädret och all den vrede som ska ut när det brakar lös.

Stället, som jag tyckte var ett kanonställe för ändamålet, blev under Borgmästarbron. För den oinvigde så är det bron som hjälper E18 över Klarälven. Där tänkte jag att man har bra uppsikt åt både norr mot Färjestad och söder in mot stan.
Men nu blev det något ynka bleke som då bara lyste upp – således ingen ljuspelare. Däremot regnade det ju en del så de bilder jag fick med mig hem var mest på just det – regnet.

Fick sällskap av en duva som förmodligen tyckte att regnet var aningen för blött för att flyga omkring i.

Det är ju som sagt inte alltid det blir som man tänkt sig, men en stunds stilla funderande på allt mellan himmel och jord mitt där under bron hade ju sitt det också!

About Author

Lämna ett svar